Leipäviikko 11.–17.9.2023

Leipäviikkoa vietetään tänä vuonna teemalla: leipä sopii moneen menoon.

Leipä on terveellinen aamupala, välipala tai iltapala ja se sopii loistavasti osaksi lounasta tai päivällistä. Täytteet tai päälliset saa valita täysin oman maun mukaan.

Tuoreet, paikallisen leipurin käsintehdyt leivät saat Kontion leipomosta.

Leipäviikolla valmistamme seuraavia leipiä
MA: ciabattasämpylä ja bataattileipä
TI: juustosämpylä ja siemenvuoka
KE: ciabattasämpylä ja focaccia
TO: punajuurisämpylä ja bataattileipä
PE: ciabattasämpylä, focaccia ja kauraleipä
LA: ciabattasämpylä ja siemenvuoka

Edellinen
Edellinen

Kinuskikermakakku isälle

Seuraava
Seuraava

Vanhan Rauman kahvila 40 vuotta – “Haimme vaikutteita Euroopasta”